Halterofília

Marcos Ruiz acaba en el vuitè lloc en +109 kg en els Jocs de Tòquio

S’emporta un diploma olímpic després d’aixecar un total de 395 kg

Marcos Ruiz ha finalitzat en la vuitena posició en la categoria de +109 kg en els Jocs Olímpics de Tòquio. El de Molins de Rei s’ha emportat un diploma olímpic després d’aixecar un total de 395 kg. En l’arrencada ha aconseguit un registre de 180 kg i en els dos temps ha fet 215 kg. Marcos Ruiz no ha pogut aixecar els 185 kg en el tercer intent de l’arrancada, mentre que en els dos temps ha fallat els 215 kg en el segon intent i ho ha aconseguit en el tercer. Els 395 kg del total l’ha situat en la segona posició del grup B de sis aixecadors.

Els favorits han disputat el grup A i dels sets participants un ha fet tres aixecaments nuls en els dos temps i per això el català ha acabat vuitè. El títol olímpic ha sigut pel georgià Lasha Talakhadze amb un total de 488 kg que és un nou rècord mundial. Ha fet la millor marca mundial tant en arrancada amb 223 kg com en els dos temps amb 265 kg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)