Halterofília

Marcos Ruiz és vuitè en + 109 kg

Halterofília. L’aixecador de Molins de Rei aconsegueix un diploma olímpic en sumar un total de 395 kg en el grup B d’una final en què el campió, Lasha Talkhadze, supera tres rècords mundials

Marcos Ruiz va aconseguir un diploma olímpic en el seu debut en uns Jocs en acabar en la vuitena posició de la final de +109 kg de Tòquio. El de Molins de Rei va sumar un total de 395 kg en el grup B de sis aixecadors, i va acabar segon. Després va haver d’esperar que es disputés el grup A amb la participació dels set esportistes que tenien millors registres i que aspiraven a les medalles. Un dels participants va fer tres aixecaments nuls en la modalitat de dos temps i per això el català va acabar en el vuitè lloc.

Marcos Ruiz va fer un total de 395 kg després d’aconseguir un registre de 180 kg en arrancada i de 215 kg en els dos temps. El català no va poder aixecar els 185 kg en el tercer intent de l’arrancada, mentre que en els dos temps va fallar els 215 kg en el segon intent i ho va aconseguir en el tercer.

El títol olímpic va ser per al georgià Lasha Talakhadze amb un total de 488 kg, que és un nou rècord mundial. També va fer la millor marca mundial tant en arrancada, amb 223 kg, com en els dos temps, amb 265 kg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)