Atletisme

Gran cinquè lloc de Mechaal en els 1.500 m amb triomf d’Ingebrigtsen

El palamosí ha tornat a fer marca personal amb un impressionant registre de 3:30.77

Adel Mechaal ha fet una cursa impressionant i ha finalitzat en una gran cinquena posició en la final dels 1.500 m dels Jocs de tòquio. El palamosí ha tornat a batre la seva marcar personal amb un gran registre de 3:30.77, en la final més ràpida de la distància d’uns Jocs Olímpics. La victòria ha sigut per noruec Jakob Ingebrigtsen que s’ha imposat amb un nou rècord d’Europa i olímpic amb 3:28.32. El kenyà Timothy Cheruiyot, campió mundial, ha imposat un ritme molt fort des dels 400 m, però el noruec l’ha aguantat i s’ha emportat el títol. Timothy Cheruiyot ha acabat segon amb 3:29.01.

Adel Mechaal ha fet una cursa de menys a més, s’ha situat al darrera en les primeres voltes, ha progressat molt bé, s’ha mostrat molt fort en la darrera l’última volta i s’ha assegurat el cinquè lloc i el diploma olímpic. El granadí Ignacio Fontes ha acabat en la tretzena posició amb 3:38.56.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)