Tennis

Sorteig poc benèvol amb Badosa a Cincinnati

Tennis.La tennista de Begur no ha fet cap anunci sobre qui serà el seu nou tècnic després del trencament sorprenent amb Javier Martí

El sorteig del quadre del WTA 1.000 de Cincinnati, el darrer torneig abans de l’obert dels EUA, no ha estat benèvol per a la catalana Paula Badosa, que debutarà contra la croata Petra Martic (34a) i si venç s’enfrontarà a la bielorussa i número 3 del món Aryna Sabalenka, que, aquesta setmana, ha accedit a les semifinals del WTA 1.000 de Montreal. Badosa, de 23 anys, va anunciar, aquesta setmana, el trencament amb el tècnic Javier Martí, tot just després de caure contra la canadenca Rebecca Marino a Montreal, torneig a què el madrileny ja no es va desplaçar perquè, probablement, ja anaven maldades. El tàndem Badosa-Martí ha funcionat durant onze mesos i s’ha saldat amb resultats excel·lents: un títol WTA a Belgrad, semifinals en el WTA 1.000 de Madrid, quarts a Roland Garros i vuitens a Wimbledon. Instal·lada en el lloc 31è del món, Badosa, que va arribar al lloc 29è, encara no ha revelat qui serà el substitut de Martí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)