Handbol

La final del mundial femení 2021 es jugarà a Granollers

Granollers ha estat confirmat com l’epicentre del mundial d’handbol femení del 2021 que es disputarà de l’1 al 19 de desembre. El Palau d’Esports de Granollers serà la seu que més partits albergui, amb la celebració dels enfrontaments de dos grups de la primera fase i tota la fase final, amb els quarts de final, les semifinals, el partit pel tercer i quart llocs i la gran final. El recinte acollirà a la primera fase, al grup A, format por França, actual campiona olímpica, Montenegro, Angola i Eslovènia, i també el grup F, amb Dinamarca, el primer classificat d’Àsia, Tunísia i Congo. Les altres seus són Torrevella, Llíria i Castelló. Barcelona era d’entrada subseu i el Palau Sant Jordi semblava que seria l’escenari de la fase final, però va caure finalment perquè els organitzadors van decidir reduir el nombre de seus a causa de la pandèmia. També havia estat subseu inicial Tarragona, que hi va renunciar al gener de 2020 pel cost econòmic que suposava.

El campionat serà el més gran de la història en nombre d’equips participants amb un total de 32 seleccions. Amb el tècnic català Carlos Viver al capdavant, la selecció espanyola, que tenia la possibilitat d’escollir grup, un cop sortejats la resta de bombos, va triar el Grup H en el que s’enfrontarà a Àustria, al segon classificat d’Amèrica del Sud i Central, i al sisè classificat d’Àsia. Si superen aquesta primera fase, es creuaran amb els tres primers classificats del Grup G, que està format per Croàcia, el segon classificat d’Àsia i el primer i tercer classificat d’Amèrica del Sud i Central.

Encara falta per conèixer el desenllaç dels campionats d’Àsia (del 15 al 25 de setembre), Amèrica del Nord i Carib (del 22 al 27 d’agost), i l’Amèrica del Sud i Central (del 4 al 10 d’octubre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)