Handbol

Defensa contundent i més varietat en l’atac estàtic

Handbol. El tècnic Carlos Ortega vol posar les seves pinzellades en el nou Barça, mantenint aspectes de l’anterior etapa com ara el joc ràpid

Carlos Ortega va ser presentat com a nou entrenador del Barça i va donar les primeres pistes de com vol que sigui el seu equip, que, com cada temporada, haurà de lluitar per tots els títols. El tècnic malagueny va afirmar que mantindrà aspectes del joc que s’ha fet en les últimes temporades, però també posarà les seves pinzellades, que va resumir en una defensa més contundent i tenir més varietat de possibilitats quan s’hagi de fer un atac estàtic.

El directiu responsable de l’handbol blaugrana, Joan Solé, va presentar Carlos Ortega com a nou entrenador i va dir d’ell que és una llegenda blaugrana com a jugador, però també va destacar la seva sòlida trajectòria com a entrenador, i va indicar: “El projecte esportiu comença amb ell.” Carlos Ortega va dir que està molt content de tornar a Barcelona, que va ser la seva casa durant 11 temporades, i va afirmar: “És un orgull i una il·lusió molt gran tenir aquesta oportunitat.”

El nou tècnic del Barça es va mostrar convençut que faran una gran temporada i que tenen plantilla per lluitar per tots els títols, tot i que és una mica curta: “Si repartim bé les càrregues i ens respecten les lesions, hi ha plantilla per competir per tot. És un repte i una dificultat afegida.” Carlos Ortega va explicar que el seu cos tècnic mantindrà aspectes del joc de l’anterior etapa i que ell hi posarà les seves pinzellades: “M’agradaria que el Barça fos més contundent en defensa, fes més faltes i, si ens obliguen a jugar en estàtic, tenir un ventall més ampli de possibilitats.” El nou entrenador va dir que la filosofia de jugar ràpid dels últims anys és positiva i els jugadors s’hi senten còmodes, però també va valorar que han de tenir clar què han de fer si el rival els obliga a jugar en atac estàtic.

Mirant enrere, a la gran temporada que va fer l’equip de Xavi Pascual la darrera campanya, Carlos Ortega va afirmar que no vol perdre cap partit, però que segur que en perdran i que haurà de fer veure als jugadors que si es perd un partit no és la fi del món.

El directiu Joan Solé va comentar que, tot i els problemes econòmics del club, no hi ha previsió d’abaixar el pressupost de la secció, i va manifestar que el Barça és un equip guanyador, que aquesta temporada hi ha un títol més en joc, la Super Globe, i va dir: “La il·lusió no és igualar el que es va fer l’any passat, sinó superar-ho.”

ELS PROTAGONISTES

M’agradaria que fos més contundent en defensa i, si ens obliguen a jugar en estàtic, tenir un ventall més ampli de possibilitats
És un orgull molt gran. Afronto aquest repte amb molta il·lusió i molta responsabilitat
Carlos Ortega
ENTRENADOR DEL BARÇA
La il·lusió no és igualar el que es va fer l’any passat, sinó superar-ho
Joan Solé
DIRECTIU RESPONSABLE DE L’HANDBOL DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)