Atletisme

Elaine Thompson-Herah, la gran triomfadora a Eugene

El Prefontaine Classic d’Eugene, la novena cita de la Lliga del Diamant i la primera després dels Jocs de Tòquio, reforça el domini en la velocitat femenina de la jamaicana Elaine Thompson-Herah, triple campiona olímpica i vencedora dels 100 m femenins amb la segona millor marca de tots els temps: 10.54. El registre només el supera el de Florence Griffith, el 1988 (10.49).

La nord-americana Sha’Carri Richardson, absent a Tòquio per un positiu en marihuana, ha estat novena i les jamaicanes Shelly-Ann Fraser-Pryce i Shericka Jackson han tornat a ser segona (10.73)  i tercera (10.76) com a Tòquio, on Thompson-Herah establia el rècord olímpic (10.61).

Mu Athing, una altra des 22 campions olímpics en l’estadi on es farà el campionat del Món l’any que ve, ha fet els 800 m en 1:55.04, 17 centèsimes menys que a Tòquio. El protagonista en homes és Noah Lyles (EUA), amb els 19.52 en els 200 m, la cinquena millor marca de tots els temps. El canadenc André de Grasse, que va guanyar l’or olímpic amb 19.62, ha fet els 100 m –va ser bronze– i ha guanyat amb un temps no validat pel vent, 9.74.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)