Handbol

El Barça s’emporta el trofeu de Granollers amb molta autoritat (27-39)

L’equip vallesà no ha pogut mantenir el ritme del conjunt blaugrana a la segona meitat

El Barça, farcit de medallistes olímpics, s’ha imposat amb autoritat en el trofeu Ciutat de Granollers després de vèncer amb contundència el conjunt amfitrió (27-39). Tot i el canvi a la banqueta, amb l’estrena de Carlos Ortega, l’equip blaugrana ha exhibit els arguments de cursos anteriors, amb fermesa defensiva i ràpides sortides al contraatac. El Granollers, al seu torn, té camí per recórrer, però manté els referents de la temporada anterior amb Esteban Salinas (5 gols), Antonio García (5) i Pol Valera (4). Tots dos equips ja tenen partits oficials la setmana vinent.

L’equip blaugrana ha colpejat primer, però el Granollers ha respost a l’intercanvi de cops i ha pogut mantenir el resultat ajustat en els primers 20 minuts de joc. En el tram final, l’aparició de Luis Frade, que ha rebut bones assistències de Melvin Richardsson, una de les novetats barcelonistes, i la recuperació de pilotes i sortides al contraatac ha propiciat que el Barça ampliés les diferències i arribés a l’equador amb 6 gols de renda (12-18).

En la segona meitat, el Barça ha agafat velocitat de creuer i amb Mem (7 gols) i N’Guessan (5) desencadenats ha eixamplant les diferències per sobre dels deu gols. El Granollers amb prou feines ha pogut frenar l’allau de joc blaugrana, però ha pogut donar minuts de joc als joves del planter i anar afinant l’equip amb vista a l’estrena europea de la setmana vinent. Pol Valera ha estat designat el jugador més valuós del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)