Atletisme

Xavi Porras, cinquè en salt de longitud T11

Jordi Morales, eliminat als quarts de final de tennis taula classe 7 contra el polonès Maksym Chudzicki

L’olotí Xavi Porras (1981) ha acabat cinquè en el salt de longitud T11 després de fer 5,93m en la primera jornada d’atletisme dels Jocs Paralímpics. Era la última cita de l’atleta del FC Barcelona, que tanca la seva carrera amb el bronze en la prova de triple salt dels Jocs de Pequín com a moment àlgid i un diploma a Tòquio en el que eren els seus cinquens Paralímpics. Mari Carmen Paredes, l’altra catalana en la primera jornada d’atletisme, no ha superat la primera ronda dels 1.500 m T13 amb el seu 5:56.71.

La incombustible Josefa Benítez (Barcelona 1969), també amb discapacitat visual i en aquest cas en rem, anirà demà a la repesca en el PR3 Mix 4 després de tancar la seva sèrie en l’últim lloc, sisè. Sí ha començat amb bon peu Quico Tur en tennis guanyant el tailandès Banjob Suwan per 6-1 i 6-4.

La selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes masculina, amb Jordi Ruiz i Òscar Onrúbia, ha lligat el tercer triomf en tres partits amb la victòria sobre Colòmbia (74-56) mentre la femenina, amb Judith Núñez, du dues derrotes en dos partits després de perdre per 29-46 contra la Xina.

Jordi Morales ha cedit en els quarts de final de tennis taula classe 7 contra el polonès Maksym Chudzicki per 3-0. (11-6, 11-7, 11-9) i tanca la competició individual amb un diploma, el segon d’un català aquest divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)