Waterpolo

El CN Terrassa jugarà la prèvia de la lliga de campions a Savona

En l’Euro Cup, el CN Sabadell competirà a Novi Sad i el Sant Andreu a Sibenik

El CN Terrassa jugarà la fase prèvia de la lliga de campions de waterpolo a Savona (Itàlia) en el grup A que conformen els amfitrions del Rari Nantes Savona, el Montpeller, el Primorac Kotor montenegrí, el Varsòvia i el Vitoria Guimaraes, segons el sorteig que es va efectuar divendres. Aquesta fase es disputarà entre el 22 i el 26 de setembre i els quatre primeres de cadascun dels dos grups –l’altre té com a seu la ciutat montenegrina de Podgorica– accediran a la segona fase, que es jugarà entre el 8 i el 10 d’octubre. Al seu torn, el CN Barcelona ja ha accedit directament a la segona fase, mentre el Zodiac CN Atlètic Barceloneta té plaça directa per a la fase de grups.

Pel que fa a l’Euro Cup, el CN Sabadell ha quedat enquadrat en el grup D a Novi Sad (Sèrbia) i a més de l’equip organitzador jugarà entre l’1 i el 4 d’octubre contra el Zuglo hongarès i el Konstantinoupoleos grec. Al seu torn, el CN Sant Andreu jugarà en el grup A, que es disputa a Sibenik (Croàcia), amb l’amfitrió, a més del Shturm 2002 Ruza rus, el Club Carouge Geneve suís i el Telimar Palermo italià. Els dos primers de cadascun dels quatre grups accediran la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)