Ciclisme

La tercera de Jakobsen

Ciclisme. El neerlandès guanya a l’esprint el dia del seu aniversari. No hi ha canvis en la general de la Vuelta, amb els favorits pensant en la duresa de les pròximes etapes

Fabio Jakobsen (Deceuninck) va tornar a demostrar que és el més ràpid en les arribades i va aconseguir la seva tercera victòria d’etapa en aquesta edició de la Vuelta, el dia del seu aniversari. El neerlandès de 25 anys, i que fa poc més d’un any va tenir una greu caiguda en una arribada en la volta a Polònia, ja ha aconseguit cinc triomfs en la Vuelta i 23 en la seva carrera. Fabio Jakobsen va patir a 50 km de la meta, quan va quedar despenjat del pilot en l’únic port del dia i l’Emirates va pressionar fort per intentar que no tornés a entrar en el grup principal. Ho va fer i en la meta va superar el belga Jordi Meeus (Bora) i l’italià Matteo Trentin (UAE Emirates).

En els primers quilòmetres de l’etapa i mentre es lluitava per formar l’escapada del dia hi va haver una caiguda massiva i entre els que van anar a terra hi havia el segon de la general, el francès Guillaume Martin (Cofidis), i el quart, el mallorquí Enric Mas (Movistar), que van poder continuar sense problemes. No hi va haver canvis en la general, amb els favorits pensant en la duresa de les dues pròximes etapes que poden decidir el guanyador. Avui s’arriba als llacs de Covadonga i demà a l’alt d’El Gamoniteiru, una pujada inèdita.

Etapa 16 (180 km)
1r F. Jakobsen (Deceuninck) 4h08:57
2n J. Meeus (Bora) m.t.
3r M. Trentin (UAE) m.t.
4t M. Matthews (BikeExchange) m.t.
5è A. Dainese (DSM) m.t.
48è D. de la Cruz (UAE) m. t.
General
1r C. Eiking (Wanty) 64h06:47
2n G. Martin (Cofidis) a 0:54
3r P. Roglic (Jumbo) a 1:36
4t E. Mas (Movistar) a 2:11
5è M.Á. López (Movistar) a 3:04
6è J. Haig (Bahrain) a 3:35
14è D. de la Cruz (UAE) a 7:11
Punts
1r F. Jakobsen (Deceuninck) 250 p.
Muntanya
1r R. Bardet (DSM) 50 punts
Joves
1r E. Bernal (Ineos) 64h11:08
Equips
1r Ineos Grenadiers 92h19:54
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)