Esquí

Com li van els entrenaments a Cande Moreno a la glacera del Passo Stelvio?

Després dels seus problemes d’esquena continua amb entrenaments moderats

Cande Moreno continua amb el seu procés de recuperació dels seus problemes d’esquena. Al llarg de l’estiu ha tocat neu en dues ocasions, una primera a Les 2 Alpes i una segona a l’Stelvio, tot just la setmana passada.

Les sensacions de l’esquiadora andorrana han anat de menys a més, en un procés que en qualsevol cas és llarg i que encara està en evolució. Moreno, però, veu amb més optimisme el camí cap a la recuperació total. “He d’anar amb molta calma i al límit del mal perquè si el sobrepasso després estic malament uns dies”, reconeix l’esquiadora de la Federació, que afirma estar “molt contenta” per com canvien les coses d’una setmana a una altra: “Vaig fer tres dies a 2 Alpes que em van baixar bastant la moral perquè pensava que estaria millor i vaig notar molt mal anant molt tranquil·la, però aquesta setmana a Stelvio ha anat molt millor”. “Només ha passat una setmana de diferència i el meu cos ha fet una adaptació brutal”, ha explicat.

A l’Stelvio tot va ser diferent: “Des del primer dia ja em vaig notar millor, vaig poder esquiar amb més intensitat i han sigut cinc dies d’esquí molt positius. He notat que ja podia començar a tallar i a fer algun traçat amb les portes petites, el que significa més intensitat per la meva esquena, i la veritat és que ho he aguantat molt bé”.

Tot i això, Moreno segueix conscienciada en què ha d’anar mesurant cada pas: “Si és veritat que anem amb molta calma, fent dies de descans entre mig per no sobrecarregar, i amb un volum moderat per no passar-nos també”.

La setmana vinent torna a viatjar, primer a Saas Fee, i després novament a Stelvio per continuar amb el treball d’evolució.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)