Tennis

Ramos aixeca dues boles de partit i debuta amb victòria a l’Obert dels EUA

El mataroní ha derrotat Pouille en cinc sets per 6-1, 5-7, 5-7, 7-5 i 6-4

Albert Ramos ha iniciat amb una treballada victòria l’Obert dels Estats Units i després de aixecar dues boles de partit ha derrotat el francès Lucas Pouille per 6-1, 5-7, 5-7, 7-5 i 6-4. El mataroní, 48 del rànquing mundial, ha necessitat 3h40 i cinc sets per superar el 133 del món. El seu proper rival serà l’alemany Alexander Zverev, el quart cap de sèrie.

Albert Ramos ha començat molt animat i s’ha imposat en el primer set per 6-1 després de trencar en tres ocasions el servei del seu rival. Els dos següents sets han estat molt igualats i un trencament del francès en l’onzè joc els ha decantat al seu favor pel mateix resultat de 5-7. Lucas Pouille s’ha situat amb un 3-5 al seu favor i 15-40, amb dues boles de partit sobre el servei del mataroní. Alber Ramos ha reaccionat, ha guanyat el joc i després ha trencat dues vegades el servei del seu rival (7-5) per forçar el cinquè set. En la màniga definitiva tot s’ha mantingut igualat fins el desè joc en que Albert Ramos ha fet un break (6-4) i s’ha emportat la victòria.