Handbol

Jaume Fort convida “tothom a la festa de l’handbol català”

Avui s’ha presentat la Supercopa de Catalunya que es disputarà el 7 de setembre a Granollers. L’equip amfitrió jugarà la final femenina contra el Sant Quirze i la masculina contra el Barça

El president de la Federació Catalana d’Handbol Jaume Fort ha convidat “tothom a la gran festa de l’handbol” durant la presentació de la Supercopa de Catalunya, que es disputarà el dimarts 7 de setembre a Granollers, amb l’equip amfitrió en les dues finals en joc, la femenina contra el Sant Quirze (18.30 h) i la masculina contra el Barça (20.45 h). Durant l’acte, que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Granollers, Fort ha destacat la participació del Sant Quirze, que aquest curs competirà per primer cop a la divisió d’honor femenina, més enllà del clàssic partit de màxim nivell entre granollerins i blaugranes. Per prudència sanitària, la competició manté el mateix format del curs passat sense semifinals i amb finals directes, i amb un aforament del 33% de la capacitat del Palau d’Esports de Granollers.

L’alcalde de la ciutat Josep Mayoral ha donat la benvinguda als equips participants i ha ressaltat la “història de la supercopa i els molts motius per estar contents” com la presència dels medallistes olímpics Antonio García i Gonzalo Pérez de Vargas, com a capitans del Fraikin BM Granollers i el Barça. També han estat a l’acte les capitanes del KH-7 BM Granollers Ona Vegué i del Sant Quirze Clara Moliner. Durant la presentació també ha intervingut el president del BM Granollers Josep Pujadas, que ha destacat la capacitat organitzativa del club amb la intensa activitat al Palau d’Esports i el mundial d’handbol femení, de l’1 al 19 de desembre, a l’horitzó.

Primers partits oficials

Abans de la supercopa de Catalunya, tant el Granollers com el Barça tindran els primers partits oficials de la temporada. L’equip d’Antonio Rama té el doble enfrontament amb el Prolet 62 de Macedònia del Nord, corresponent a la primera eliminatòria de la lliga europea EHF i que disputarà tots dos a casa, divendres 3 de setembre (19 h) l’anada i dissabte 4 (17.30 h) la tornada. Al seu torn, el Barça juga dissabte la Supercopa d’Espanya contra l’Ademar de Lleó a Torrelavega (21.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)