Handbol

Carlos Viver no continuarà com a seleccionador espanyol femení

L’entrenador català portava en el càrrec quatre anys i mig

El tècnic català Carlos Viver no continuarà com a seleccionador espanyol femení. L’entrenador granollerí portava quatre anys i mig en el càrrec, des del febrer del 2017. Després dels Jocs Olímpics de Tòquio el president de la federació espanyola, Francisco Blázquez, i Carlos Viver es van reunir per analitzar la seva etapa com a seleccionador.

Segons explica el president de la federació en un comunicat les dues parts van coincidir que en la necessitat d’un revulsiu. “L’equip necessita ara mateix un nou impuls, un revulsiu, un al·licient per optimitzar al màxim el treball dels propers anys de cara als Jocs de París 2024” ha explicar Francisco Blázquez. El president de la federació estatal ha volgut agrair a Carlos Viver el treball que ha fet i els èxits, com la medalla de plata en el mundial de Japó del 2019 i la classificació pels Jocs Olímpics de Tòquio, així com la feina en les concentracions del programa de tecnificació Objectiu 2021 per la preparació del mundial d’Espanya que es farà al desembre.

Carlos Viver estava al capdavant de la selecció espanyola femenina des del 23 de febrer del 2017, i des del novembre de l’any passat ho compaginava amb la feina d’entrenador del Ràpid de Bucarest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)