Handbol

Crida a l’afició

Handbol. El Fraikin BM Granollers vol fer valer el factor pista per superar la primera eliminatòria europea contra el Prolet 62

El Fraikin BM Granollers afronta entre avui (19 h) i demà (17.30 h) al Palau d’Esports els partits d’anada i tornada de la primera eliminatòria de la lliga europea EHF contra el Prolet 62, de Macedònia del Nord. Conscient de la dificultat que va tenir l’equip per guanyar la plaça el curs passat –al final va rebre una invitació gràcies al quart lloc de l’Asobal–, i aprofitant la possibilitat de jugar els dos partits a casa per acord dels dos clubs, el tècnic Antonio Rama fa una crida a l’afició: “Ens fa molta il·lusió perquè és una competició nova, i espero que la gent respongui. Tenim ganes de començar a sentir el Palau tal com ens agrada. Que els aficionats vinguin i ens animin per fer-los partícips d’aquesta eliminatòria i poder passar a la següent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)