Tennis

Djokovic avança sense problemes en l’Obert dels EUA

Novak Djokovic no ha tingut problemes per classificar-se per la tercera eliminatòria de l’Obert dels Estats Units al guanyar per 6-2, 6-3 i 6-2 el neerlandès Tallon Griekspoor. El primer favorit del torneig s’ha desfet del seu rival en 1h39 en un partit on ha fet 13 aces per cinc dobles faltes, i només ha cedit una vegada el seu servei. El serbi continua invicte en els partits de Grand Slam d’aquesta temporada i manté el seu bon camí per guanyar els quatre majors en un mateix any, una fita que no s’aconsegueix en categoria masculina des que ho va fer l’australià Rod Laver l’any 1969. El proper rival de Novak Djokovic serà el japonès Kei Nishikori que ha necessitat cinc sets per derrotar el nord-americà Mackenzie McDonald per 7-6 (3), 6-3, 6-7 (5), 2-6 i 6-3.

En el quadre femení la quarta favorita, la txeca Karolina Pliskova, va necessitar 2h21 per derrotar a la jove promesa nord-americana Amanda Anisimova per 7-5, 6-7 (5) i 7-6 (7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)