Handbol

El nou Barça es presenta en la supercopa d’Espanya

Handbol. El tècnic, Carlos Ortega, diu que volen guanyar i oferir bones sensacions

El nou projecte del Barça, amb l’entrenador Carlos Ortega al capdavant, es posa a prova en la supercopa d’Espanya, el primer títol de la temporada. Els blaugrana s’enfrontaran aquesta nit (21.30 h) a l’Abanca Ademar a Torrelavega (Cantàbria) amb la intenció de començar a mostrar el seu joc i tot el que han treballat en la pretemporada.

El tècnic Carlos Ortega debutarà con a entrenador del Barça en una competició oficial, i va explicar que afronta la competició “amb els nervis habituals davant un partit d’aquest tipus”. Respecte al partit en què pot guanyar el primer títol del seu projecte va comentar: “L’afrontem com un títol més i amb molta il·lusió contra un rival amb un equip nou, molts jugadors nous de qualitat que ens ho posaran difícil.” Pel que fa a com arriba el seu equip, va dir que han tingut poc temps de preparació: “Fa pràcticament quinze dies que treballem junts i ens estem acostumant els uns als altres. Sigui com sigui, nosaltres som el Barça, volem aquest títol i oferir bones sensacions.” El Barça ha guanyat la supercopa d’Espanya en 23 ocasions, les darreres nou de manera consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)