El Granollers encarrila l’eliminatòria europea contra el Prolet 62 (21-36)

El conjunt vallesà ha portat sempre la iniciativa i en la segona meitat ha passat per sobre del seu rival (10-20)

El Fraikin BM Granollers s’ha imposat amb suficiència en el primer assalt de la primera eliminatòria de la lliga europea EHF contra el Prolet 62 (21-36) i demà podrà rematar la feina en el partit de tornada, també en el Palau d’Esports com a escenari (17.30 h). El conjunt vallesà ha portat sempre la iniciativa i ha passat per sobre del seu rival, especialment en la segona meitat. En l’aspecte golejador han destacat les 9 dianes de Chema Márquez i les 5 de Pol Valera.

L’equip d’Antonio Rama ha començat més endollat. Les aturades de Rangel Luan i les sortides al contraatac han propiciat un primer parcial de 2-6, que han forçat a demanar el primer temps mort del partit al tècnic Petar Totikj. El conjunt nord-macedoni ha millorat el seu balanç ofensiu, coincidint amb una fase de certes imprecisions vallesanes (6-8). En tot cas, la reacció del Prolet no ha tingut continuïtat i amb les aturades de l’internacional brasiler (8 a la primera meitat i un 42% d’encert), les ràpides transicions i la verticalitat de Chema Márquez (4 gols) el Granollers ha arribat a l’equador amb 5 gols de renda (11-16) i la sensació de tenir el partit sota control.

Els primers 17 minuts després de la represa s’han convertit en un festival granollerí. Amb bons minuts dels joves Jan Gurri i l’extrem Víctor de Sande, l’equip de Rama ha ampliat l’avantatge fins als 13 gols, després d’un parcial de 4-12 (15-28). L’entrenador nord-macedoni ha demanat un altre temps mort, però el conjunt vallesà ha continuat dominant a pler. El tècnic vallesà s’ha permès el luxe de donar minuts de joc als joves del planter Jepi Armengol i Dídac Romero, i ha deixat l’eliminatòria sentenciada amb un resultat final de 21-36.