Handbol

El Granollers encarrila l’eliminatòria europea

Handbol. El conjunt vallesà marca diferències des de l’inici i afrontarà el partit de tornada d’avui, també al Palau d’Esports, amb 15 punts d’avantatge

Prolet 62 21 Granollers 36

HC PROLET 62:Petkovski; Alarov (2), Manev, Pecakovski (3 p.), Dodevski (1), Ivanovski, Dimov, Andonovski, Petkovski, Dznov, Majnov, Krstevski (1), Golubovic (3), Fichorski, Cvetkovski, Palevski (4, 1 p.) i Pejovic (4).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Rangel (1); Guardia (p.s.), Pérez (1), Gurri, Chema Márquez (9, 2 p.), Valera (5, 1 p.), A. Márquez (2), Salinas (2), Martínez (3), Armengol, De Sande (4), Rey (2), Romero, Amigó (1), Franco (1) i A. García (4, 2 p.).PARCIALS:2-3, 3-7, 6-9, 6-11, 9-12, 11-16; 12-18, 13-22, 15-25, 17-29, 18-32 i 21-36.ÀRBITRES:Marian i Mihai. Van mostrar vermella directa a Pecakovski (38’) per llançar un penal a la cara de Guàrdia. Exclusions: Alarov (25’), Golubovic (29’) i Dzonov (46’), per part del Prolet 62.PÚBLIC:Un miler d’aficionats.

El Fraikin BM Granollers va segellar més de mig bitllet per a la segona eliminatòria prèvia de la lliga europea EHF després d’un triomf sense pal·liatius contra el Prolet 62 en el primer assalt, que com el segon –avui a les 17.30 h– es va disputar al Palau d’Esports de la capital vallesana. L’equip granollerí no va tardar a trobar els punts febles del conjunt nord-macedoni, força desconegut, i a la segona part va acabar passant per sobre del seu rival.

L’equip d’Antonio Rama va marcar la pauta des de l’inici. Les aturades de Rangel Luan i les sortides al contraatac van propiciar un primer parcial de 2-6, que va forçar a demanar el primer temps mort del partit al tècnic Petar Totikj. El conjunt nord-macedoni va millorar el seu balanç ofensiu, coincidint amb una fase de certes imprecisions vallesanes (6-8). En tot cas, la reacció del conjunt de Skopje no va tenir continuïtat i amb les aturades de l’internacional brasiler (8 a la primera meitat i un 42% d’encert), les ràpides transicions i la verticalitat de Chema Márquez (4 gols) el Granollers va arribar a l’equador amb cinc gols d’avantatge (11-16) i la sensació de tenir el partit sota control.

La sensació de domini es va confirmar, i de quina manera, a la segona meitat. Els primers 17 minuts després de la represa es van convertir en un festival granollerí. Amb bons minuts dels joves del planter, el central Jan Gurri i l’extrem Víctor de Sande, l’equip de Rama va ampliar l’avantatge fins als 13 gols, després d’un parcial de 4-12 (15-28). L’entrenador nord-macedoni va demanar un altre temps mort, però el conjunt vallesà va continuar dominant a pler. El tècnic vallesà es va permetre el luxe de donar minuts de joc a altres joves del planter, Jepi Armengol i Dídac Romero, i va deixar l’eliminatòria pràcticament sentenciada amb un parcial final de 10-20 (21-36).

ELS VESTIDORS

Demà [per avui] hem de jugar amb la mateixa intensitat, com si l’eliminatòria estigués a zero
Antonio Rama
entrenador del fraikin bm granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)