El Granollers segella l’accés a la segona eliminatòria europea tot i perdre contra el Prolet 62 (27-29)

L’equip d’Antonio Rama ha fet bons els 15 gols de renda del partit de divendres i en la segona part ha abaixat la intensitat

El Fraikin BM Granollers ha segellat l’accés a la segona eliminatòria prèvia a la fase de grups de la lliga europea EHF, tot i perdre contra el Prolet 62 per 27-29. El conjunt d’Antonio Rama ha fet bons els 15 gols de renda del partit de divendres (21-36), tot i que avui amb una segona part amb poca intensitat defensiva ha acabat claudicant contra el seu rival. Dimarts, abans de jugar la supercopa de Catalunya contra el Barça, sabrà el rival de la segona eliminatòria europea.

Com en el partit de divendres, el conjunt vallesà ha marcat diferències des de l’inici, amb protagonisme de l’extrem Adrià Martínez (5-2) en el contraatac. Sense fer res de l’altre el món i en l’intercanvi de cops, els d’Antonio Rama han eixamplat la renda fins els 5 gols (13-8). El temps mort demanat pel tècnic nord-macedoni (24’) i dues exclusions consecutives de Chema Márquez (26’) i Oriol Rey (27’) han donat aire al Prolet que ha pogut arribar al descans amb un resultat més ajustat (14-12).

Després de la represa, el duel ha entrat en una fase de cert descontrol, d’anades i vingudes que ha afavorit els interessos del Prolet. El pivot Mihail Alarov, màxim golejador amb set dianes, ja ha fet un primer avís empatant el partit a 15. La defensa local ha fet aigües per moments i el rival, amb un contundent parcial d’1-8 (21-26), ha capgirat la situació en un tres i no res. Antonio Rama ja havia demanat temps per intentar esperonar els seus jugadors. Amb l’aportació de Chema Márquez (6 gols), el conjunt vallesà ha tingut una tímida reacció (24-26), però no ha pogut evitar que l’equip nord-macedoni hagi marxat amb una victòria del tot intranscendent.