Ciclisme

De la Cruz es revalora encara més

Ciclisme. El sabadellenc negocia un nou contracte amb un equip del World Tour en una posició de força després d’una actuació que li permet reivindicar-se com un corredor d’atac

El sabadellenc David de la Cruz (UAE) tanca aquests dies un contracte per al 2022 amb el seu nou equip –tot indica que el Movistar– amb una posició de més força després d’una actuació en la Vuelta a Espanya que ha provocat admiració, sobretot entre els seguidors que valoren el ciclisme d’atac. Anant de menys a més, el català va aprofitar una setmana final duríssima, amb la contrarellotge de Santiago inclosa, per escalar set posicions en la general i repetir el setè lloc que ja havia aconseguit el 2016 i el 2020.

Amb tot, li va quedar el regust amarg de no alçar els braços en el Gamoniteiru. Va atacar a més de deu quilòmetres del cim i va mantenir a ratlla el grup de favorits fins que Miguel Ángel López (Movistar) va fer la seva aposta definitiva i va provocar un canvi de ritme irreversible.

El pròxim objectiu del català és el campionat d’Europa de Trento, que es disputa diumenge. En la selecció de la federació espanyola també hi serà Roger Adrià, que debuta com a internacional absolut. La resta de l’equip el formen Landa, García Cortina, Ion i Gorka Izagirre, Erviti i Soto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)