El KH-7 Granollers s’escapa a l’inici i s’emporta la supercopa de Catalunya

Les vallesanes han derrotat el Sant Quirze per 31-23

El KH-7 Granollers ha guanyat una vegada més, la novena, la supercopa de Catalunya al superar per 31-23 al Sant Quirze. El Granollers s’ha escapat des de l’inici del partit i ha agafat una avantatge que el Sant Quinze ha intentat retallar en la segona meitat, però no ho ha aconseguit.

Tres contraatacs consecutius en els primers minuts han situat al Granollers per davant i en el minut cinc ja guanyava per 5-1. El Sant Quirze ha perdut massa pilotes en la primera meitat i el Granollers s’ha anat distanciant fins arribar al descans amb 17-7, deu gols de marge.

En la segona part el Sant Quirze ha millorat força el seu joc, s’ha mostrat més consistent i segur en atac i en un parell d’ocasions s’ha acostat en el marcador fins a només sis gols (26-20), però mai ha inquietat la victòria del KH-7 Granollers. Giulia Guarieiro, del Granollers, ha estat la màxima golejadora amb 9 gols, Olga Moliner, del Sant Quirze ha estat la millor portera i Ona Vegué, del Granollers ha estat la MVP.