El Barça guanya el segon títol del curs, la supercopa de Catalunya

Els blaugrana han superat el Fraikin Granollers per 36-26

El Barça ha guanyat la supercopa de Catalunya per novena vegada en nou finals, i ja ha sumat dos títols en aquest inici de temporada després de la supercopa d’Espanya. Els blaugrana han derrotat per 36-26 el Fraikin Granollers en un partit on sempre han anat per davant contra un conjunt vallesà que ha plantat cara, sobretot en la primera meitat.

El Barça ha començat molt fort el partit (4-0), però el Granollers no s’ha deixat impressionar, ha continuat lluitant i ha mantingut el partit en aquesta desavantatge fins que amb un parcial de 0-4 s’ha situat a un gol en el minut 19, 9-8. Els blaugrana s’han tornat a distanciar i s’ha arribat al descans amb un 15-11.

Un 4-0 en l’inici de la segona meitat pel Barça els ha tornat a posar clarament per davant (19-11) i aquesta vegada s’hi ha mantingut, arribant a tenir deu gols de marge (28-18) en el minut 45. El Granollers ho ha intentat, però el Barça s’ha mantingut al davant i s’ha emportat la victòria i el títol. Melvyn Richardson amb 6 gols ha estat el màxim golejador. Marc Guàrdia, del Granollers ha estat escollir el millor porter i el seu company Pol Valera el MVP.