El KH-7 Granollers, des de l’inici

KH-7 Granollers 31 Sant Quirze 23

KH-7 GRANOLLERS:Mera, González (5), Prelchi, Vazquez (1), Guarieiro (9), Ben Chayhab (1), Castañera (3), Sarandeva (3), Monllor (1), Vegué (7, 2p), Tamada, Dias (1), Milagros, Wiggins (p.s.) i Simó (p.s.).H SANT QUIRZE:Millán, Crespo (1), Robles (1), Clara Moliner (2), Tyaglyay (5), Carreras (4), Sans (2), Nuez, Puiggene, Rodríguez, Gil (5), Vila (3, 1p), Plana, Pérez, González i Olga Moliner (p.s).PARCIALS CADA CINC MINUTS:4-1, 6-3, 7-4, 12-4, 13-5 i 17-7 (descans), 17-10, 21-13, 24-16, 26-18, 28-22 i 31-23.ÀRBITRES:J. Ausàs i M. Florensa. Van excloure Prelchi, Dias, del Granollers i Sans i Gil, del Sant Quirze.

El KH7 Granollers va guanyar per novena vegada la supercopa de Catalunya en derrotar en la final el Sant Quirze per 31-23 en una final en què es va escapar en el marcador des de l’inici. Al descans el Granollers tenia un clar avantatge de 10 gols, 17-7, i en la segona meitat el Sant Quirze va millorar el seu joc i es va acostar en el marcador, tot i que no va fer patir el conjunt amfitrió.

Tres contraatacs consecutius en els primers minuts del partit van situar el Granollers al davant (3-0) i en el minut cinc ja guanyava per 5-1. El Sant Quirze va perdre força pilotes en la primera meitat i el Granollers es va anar distanciant en el marcador fins a arribar als deu gols al descans.

El Sant Quirze es va mostrar més consistent en la segona meitat i sense els nervis inicials en el seu debut en aquesta competició. Va començar amb un parcial de 0-4 i en un parell d’ocasions es va acostar fins a només sis gols, la darrera (26-20) a menys de deu minuts pel final. El Granollers va mantenir la serenitat i va guanyar. Giulia Guarieiro (Granollers) va ser la màxima golejadora, amb 9 gols; Olga Moliner (Sant Quirze), la millor portera i Ona Vegué (Granollers), l’MVP.