Segon títol del curs del Barça

Handbol. Supercopa de Catalunya. Els blaugrana derroten un lluitador Fraikin Granollers i mantenen el ple en la competició amb nou victòries en nou finals

Barça 36 Fraikin Granollers 26

BARÇA:Maciel, Gómez (1), Zein (2), Fernández (2), Janc (2), Mem (2), Langaro (5), Fàbregas (5), Frade (1), Cindric (4), Richardson (6), Petrus (1), Cenic (1), Makuc (2), Soler (2) i Pérez de Vargas (p.s.).FRAIKIN GRANOLLERS:Rangel, Martínez (2), Alejandro Márquez (3), Garcia (2, 2p), Pérez (3), Salinas (1), Amigó (3), Txema Márquez (4), Rey, Valera (5), Franco (1), Romero, Domingo, Gurri (1), De Sande (1) i Guàrdia (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:5-1, 7-3, 9-5, 9-8, 12-8 i 15-11 (descans), 19-12, 24-16, 27-18, 30-20, 33-25 i 36-26.ÀRBITRES:A. Marín i I. Garcia. Van excloure Ali Zein, Frade, Petrus i Fabrega, del Barça i Pol Valera del Granollers.

El Barça va guanyar la supercopa de Catalunya i va sumar el seu segon títol en el que es porta de temporada després d’haver estat campió de la supercopa d’Espanya. Els blaugrana van derrotar el Fraikin Granollers per 36-26, i mantenen el ple en la competició amb nou títols en nou finals disputades. Els vallesans van plantar cara als blaugrana, sobretot en la primera meitat, però no van poder evitar un nou triomf del Barça.

L’inici del partit va ser completament favorable als blaugrana que es van situar amb un 4-0, però els vallesans van continuar lluitant, van mantenir el partit en aquesta desavantatge fins que van reaccionar i amb un parcial de 0-4 es van situar a només un gol, 9-8. El Barça es va tornar a distanciar i va arribar al descans amb un 15-11. En aquesta primera meitat Oriol Rey va rebre un cop a la boca, va sgnar molt i va acabar a l’hospital, i Dika Mem es va tornar a fer mal en el taló esquerra.

Un 4-0 en l’inici de la segona meitat pel Barça el va tornar a distanciar clarament (19-11) i poc després va arribar als deu gols de marge (28-18) i es va assegurar el triomf. Melvyn Richardson (Barça) amb 6 gols va ser el màxim golejador. Marc Guàrdia (Granollers) va ser escollit el millor porter i el seu company d’equip Pol Valera el MVP.