Atletisme

Lasitskene il·lumina Zuric en la Diamond League

Atletisme. La russa fa un concurs d’altura extraordinari (2,05) en una plaça de la ciutat en la jornada prèvia a les finals estel·lars amb les grans figures dels Jocs de Tòquio

L’atleta russa Maria Lasitskene es va erigir en la gran protagonista en la primera jornada de les finals de la Diamond League, que es van disputar de manera excepcional pels carrers i les places més conegudes de Zuric. Lasitskene va guanyar el preuat diamant en el concurs d’altura amb un espectacular salt de 2,05, la millor marca de la temporada, una de les millors de tots els temps i rècord del míting, després d’un gran duel amb la ucraïnesa Iaroslava Mahutxik, que es va elevar fins als 2,03 (marca personal).

Altres atletes que es van endur el diamant a casa van ser el nord-americà Ryan Crouser, que va establir el rècord del míting en el concurs de pes (22,67), també en una plaça de la ciutat, i la seva compatriota Maggie Ewen, en el concurs femení.

Les finals dels 5.000 m es van fer en circuits sintètics muntats als carrers de la ciutat suïssa, una cosa mai vista amb triomfs de l’atleta de Burindi Francine Niyonsaba (14:28.98) i del d’Etiòpia Berihu Aregawi (12:58.65).

La traca final

La resta de finals es disputaran avui ja a l’estadi on tradicionalment s’ha disputat la Weltklasse. Serà un final de temporada formidable amb la presència, entre d’altres, d’algunes de les grans figures dels Jocs Olímpics: Yulimar Rojas (triple), Sifan Hassan (1.500 m), Armand Duplantis (perxa), Jakob Ingebrigtsen (1.500 m), Elaine Thompson-Hearh (100 m), Karsten Warholm (400 m tanques) i Andre de Grasse (200 m), entre molts altres atletes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)