Futbol sala

“Soc aquí per guanyar”

Futbol sala. El nou entrenador del Barça, Jesús Velasco, admet que el club l’ha fitxat per intentar guanyar tots els títols i anima els joves del filial a treballar per fer-se un lloc a l’equip

El directiu i responsable del futbol sala del Barça, Aureli Mas, va presentar oficialment el nou entrenador de l’equip, Jesús Velasco (Toledo, 1967). En la seva primera intervenció el tècnic va ser clar a l’hora de marcar-se objectius per a un equip que en les últimes temporades ho ha guanyat tot: “Seria hipòcrita dir que no hem d’intentar guanyar-ho tot. Espero que el dia que marxi el club sigui més gran, més important, que tingui més títols i que la meva feina hagi servit per millorar-lo.”

Aureli Mas i el tècnic també van subratllar la importància que els joves facin el salt al primer equip. “Vull que puguin rendir i marcar diferències. Si ve un del filial que ho fa millor que un del primer equip, jugarà. No miro els noms ni ho he fet mai”, va afirmar Velasco. L’entrenador no considera que la pressió sigui un problema: “Vaig créixer com a jugador i en els meus primers anys com a entrenador en projectes semblants i en equips guanyadors.”

Respecte a la seva manera de treballar, l’antic entrenador de l’Inter va parlar clar: “Soc un entrenador que sempre he marcat la manera de jugar dels meus equips. L’avantatge és que tinc una gran plantilla, el desavantatge és que hi ha poc temps. Soc aquí per guanyar, ho intentarem amb la meva metodologia de treball, convencent els jugadors que la manera de joc és la ideal, amb alta intensitat i molta coordinació.”

Jesús Velasco també va parlar sobre la seva nova casa, el Palau Blaugrana: “He jugat moltes vegades al Palau, és una pista icònica on és molt bonic jugar. Sempre he jugat de visitant i ara tindré la sort de fer-ho com a local.”

Per acabar, sobre Carlos Ortiz, nou fitxatge blaugrana i vell conegut de Velasco, considera que és un jugador clau per donar equilibri i experiència a l’equip. “En el seu rol de tanca és un expert a defensar pivots de referència i molta qualitat. Ens donarà un plus de motivació, té moltíssima il·lusió per començar a entrenar-se aquí amb els seus nous companys i demostrar el jugador que és. És veterà, però físicament està al nivell dels millors jugadors. Tant de bo aconsegueixi mantenir el nivell físic i aportar coses a l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)