Tennis

Djokovic ja és semifinalista a Nova York

Tennis. Suma a l’obert dels EUA contra Berrettini el seu 26è triomf seguit en tornejos de Grand Slam i jugarà contra Zverev (4)

Novak Djokovic (1) va fer una nova demostració de força superant l’italià Matteo Berrettini per 5-7, 6-2, 6-2 i 6-3 en 3h26 i jugarà avui les seves dotzenes semifinals en l’obert dels EUA contra l’alemany Alexander Zverev (4). El serbi és ara mateix a dos triomfs de completar el títol en els quatre tornejos de Grand Slam del curs, una gesta que ningú no aconsegueix des que Rod Laver la va celebrar el 1969. Suma 26 triomfs seguits des de l’obert d’Austràlia en els tornejos de la màxima graduació i busca el seu 21è títol Grand Slam per desempatar amb Roger Federer i Rafa Nadal.

Malgrat que el balcànic va sortir plenament concentrat i activat a diferència d’alguns dels partits precedents, Berrettini, ferm amb el servei i la dreta, li va plantar cara de valent en el primer acte. En els tres posteriors, Djokovic va ser una piconadora i va infligir la quarta derrota en quatre partits al transalpí, al qual va vèncer en la final de Wimbledon i també en els quarts de final del Roland Garros també aquest exercici. L’altra semifinal la jugaran el rus Daniïl Medvédev (2) i el canadenc Felix Auger-Aliassime (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)