Waterpolo

Sortejats els calendaris de la divisió d’honor masculina i femenina

Els calendaris de la divisió d’honor masculina i femenina s’han sortejat aquest matí. El Zodiac Atlètic Barceloneta, el campió masculí, s’enfrontarà en la primera jornada en la seva piscina a l’Astralpool Sabadell, mentre que el campió femení, l’Astralpool Sabadell, també jugarà a casa i rebrà el CE Mediterrani.

La divisió d’honor masculina s’iniciarà el 2 d’octubre però el partit entre el Barceloneta i el Sabadell s’ajornarà perquè els vallesans jugaran la primera fase de l’Eurolliga a sèrbia. El CN Barcelona, el subcampió, rebrà el CN Rubí, un recent ascendit, i completen la primera jornada els partits CDW Navarra-CN Terrassa, CN Echeyde-CN Sant Andreu, Quadis Mataró-CE Mediterrani, Canoe-CN Catalunya.

En la màxima categoria femenina la primera jornada es jugarà el 9 d’octubre i l’Astralpool Sabadell, el campió, rebrà el Mediterrani, mentre que el subcampió, el CN Mataró, rebrà l’Atlètic Barceloneta que s’estrena a la divisió d’honor. Completaran la primera jornada el Concepción-CN Terrassa, el CN Sant Feliu-CN Sant Andreu, el CN Rubí-CN Catalunya i el Boadilla-EW Saragossa.

Han fet el sorteig Dani López-Pinedo (Barceloneta) i Mati Ortiz (Sabadell), que han coincidit a dir que estan contents per poder tornar a tenir públic en els partits: “Poder jugant de públic és essencial, és pel que més van patir la temporada passada. Tenim moltes ganes que tot els nen i nenes ens puguin venir a veure”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)