Tennis

Medvédev passa a la seva segona final de l’Obert dels Estats Units

El segon favorit ha derrotat Auger-Aliassime per 6-4, 7-5 i 6-2

Daniil Medvédev s’ha classificat per la seva segona final de l’Obert dels Estats Units al derrotar per 6-4, 7-5 i 6-2 Felix Auger-Aliassime. El rus, segon favorit, només ha necessitat dues hores i tres minuts per superar al canadenc que era el dotzè cap de sèrie. En el segon set Felix Auger-Aliassime s’ha situat amb un 2-5 després de trencar el servei de Daniil Medvédev, però el rus ha reaccionat i ha guanyat cinc jocs de manera consecutiva. En el tercer set no ha tingut cap problema.

Daniil Medvédev va arribar a la final de l’US Open l’any 2019 i va perdre contra Rafael Nadal. El seu rival en la final d’enguany sortirà del partit que disputaran el serbi novak Djokovic, primer favorit, i l’alemany Alexander Zverev, quart cap de sèrie, aquesta matinada.

El nord-americà Rajeev Ram i l’anglès Joe Salisbury, els quarts favorits, han guanyat el títol dels dobles masculins al derrotar en la final a l’escocès Jamie Murray i al brasiler Bruno Soares, els setens caps de sèrie, per 3-6, 6-2 i 6-2 en una hora i quaranta cinc minuts.