Tennis

Djokovic jugarà la final de l’US Open i està a una victòria del Grand Slam

En la semifinal ha derrotat en cinc sets i més de tres hores i mitja a Zverev per 4-6, 6-2, 6-4, 4-6 i 6-2

Novak Djokovic s’ha classificat per la final de l’Obert dels Estats Units i està a una sola victòria d’aconseguir el Grand Slam, guanyar els quatre grans tornejos en un mateix any. El serbi, número u mundial, ha necessitat cinc sets i tres hores i trenta quatre minuts per derrotar Alexander Zverev, el quart cap de sèrie, en la segona semifinal per 4-6, 6-2, 6-4, 4-6 i 6-2. L’alemany s’ha avançat en el marcador, ha lluitat en tot moment i només ha cedit en el cinquè set, quan un segon break ha permès a Novak Djokovic avançar-se amb un 5-0 del que Alexander Zverev no s’ha pogut refer tot i que ho ha intentat.

El número u mundial jugarà la final de l’US Open contra el rus Daniil Medvédev, que ha superat en l’altre semifinal al canadenc Felix Auger-Aliassime per 6-4, 7-5 i 6-2. Novak Djokovic ha guanyat en aquest 2021 l’Obert d’Austràlia, Roland Garros i Wimbledon i està a una sola victòria de completar el Grand Slam. Des de l’any 1969 quan ho va aconseguir l’australià Rod Laver cap jugador masculí ha guanyat els quatre majors en un mateix any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)