El nou Barça inicia la lliga amb victòria a Logroño (22-37)

Pérez de Vargas impulsa a l’equip amb 25 aturades

El nou Barça de Carlos Ortega ha iniciat la lliga Asobal amb una clara victòria a la pista del Logroño La Rioja per 22-37. Els blaugrana han tingut forces pèrdues de pilota, però també a un Pérez de Vargas molt encertat sota els pals i que ha fet 25 aturades.

El Barça ha començat amb dues errares en atac i encaixant un 2-0, però dues aturades de Pérez de Vargas i un 0-3 de parcial l’han posat per davant (3-4). Els blaugrana poc a poc s’han anat assentant a la pista i s’han distanciat fins a sis gols (11-7) en el minuts 24. Les pèrdues de pilota en atac s’han mantingut i el Barça ha arribat al descans amb nou pilotes perdudes i un 14-18 al seu favor.

En la segona meitat els blaugrana s’han tornat a distanciar amb un parcial de 0-4 (15-22) però han sentenciat definitivament el partit quan a partir del minut 37 han estat 9 minuts sense encaixar cap gol amb bones aturades de Pérez de Vargas i han fet un parcial de 0-6 (18-30), marcant fins i tot dos gols amb un home menys. La màxima avantatge de 15 gols (20-25) ha arribat a cinc minuts del final.