Tennis

Emma Raducanu, de 18 anys, s’emporta el títol de l’US Open

Ha derrotat en la final a Leylah Fernández, de 19 anys, per 6-4 i 6-3.

Emma Raducanu, de 18 anys, ha guanyat el títol de l’Obert dels Estats Units al imposar-se en la final per 6-4 i 6-3 a Leylah Fernández, que fa cinc dies en va complir 19. La britànica, que és la 150 del rànquing mundial, ha disputat la primera final de la seva carrera en un Grand Slam, i ha aconseguit una brillant victòria en 1h51 contra la canadenca que és la 73 del món. Emma Raducanu és la primera jugadora que guanya el títol de l’US Open després d’haver disputat la fase prèvia. La britànica ha disputat deu partits, i no ha cedit ni un sol set.

Emma Raducanu s’ha situat amb un 2-0 en l’inici del primer set gràcies a un break en el segon joc, però després ha perdut el seu servei i Leylah Fernández ha anivellat el partit. Cada una ha anat guanyant el seus serveis amb intercanvi de cops brillants fins que en el desè joc l’anglesa ha aconseguit tornar a trencar el servei de la canadenca, i a la quarta pilota de set s’ha imposat per 6-4 després de 58 minuts de lluita.

En el segon set ha sigut Leylah Fernández la que s’ha avançat amb un 1-2 després de trencar el servei de la seva rival, però Emma raducanu, ha reaccionat, ha guanyat quatre jocs seguits (5-2) i en la tercera pilota de campionat ha aconseguit la victòria i el títol.

La nord-americana Desirae Krawczyk i l’anglès Joe Salisbury, els segons favorits, han guanyat el títol dels dobles mixtes al derrotar en la final a la mecxicana Giuliana Olmos i el salvadoreny Marcelo Arévalo per 7-5 i 6-2. Joe Salisbury també va guanyar el títol de dobles masculins amb el nord-americà Rajeev Ram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)