Patinatge

Arnau Pérez guanya l’europeu juvenil i Sira Bella és segona

Arnau Pérez, del CP Torna, ha guanyat el títol europeu de la categoria juvenil en el campionat d’Europa que s’ha disputat a la localitat italiana de Riccione. Arnau Pérez ha sumat 148,17 punts i ha superat el malagueny Adrian Aguilar que n’ha aconseguit 136,52. En la mateixa categoria juvenil femenina Sira Bella (CPA Parets) ha aconseguit la medalla de plata amb 142,86, mentre que Elna Francés (CPA Ripollet) ha ocupat la tercera plaça del podi. La tercera catalana en competició, Erika Cuenca (CPA Ripollet) ha finalitzat en la sisena plaça amb 108,47 punts. El títol se l’ha emportat l’italiana Benedetta Altezza que s’ha mostrat superior a les seves rivals amb 186,48 punts.

En la categoria cadet Roger Arasa PC L’Aldea) ha guanyat la medalla de bronze amb 111,96 punts, En la categoria femenina Maria Escalante s’ha quedat a menys d’un punt del podi. La patinadora del CP Parets ha sumat 112,80 punts, mentre que la tercera posició l’ha ocupat l’italiana Matilde Matteucci amb 113,26 punts. Xenia Ribé (AS Cunit) ha acabat sisena amb 107,89 punts i Carme Tiburcio (CPA Polinyà) setena amb 91,02.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)