Handbol

Ajornat el Benidorm-Granollers de dissabte per tres contagis als locals

El partit entre el Benidorm i el Fraikin Granollers, corresponent a la segona jornada de la Lliga Asobal que s’havia de jugar dissabte, ha estat ajornat, tal com ha confirmat el comitè de competició de la federació espanyola com a conseqüència de tres casos de Covid-19 en la plantilla de l’equip local. El club de Benidorm va sol·licitar ahir a l’organisme federatiu la suspensió del partit, programat per dissabte a les 18 h al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm, després de detectar diversos positius a la seva plantilla.El Benidorm disposa ara d’una setmana per proposar una nova data. El club ha detectat tres positius i, a més, hi ha diversos jugadors més amb la pauta incompleta de vacunació, per la qual cosa també s’han de confinar.

En funció de la seva evolució, el Benidorm no descarta demanar la setmana vinent l’ajornament del seu partit contra el Torrelavega, ja que en cas contrari ho afrontaria sense amb prou feines entrenaments en haver de complir els seus jugadors deu dies d’aïllament.

El Fraikin Granollers va començar la lliga amb triomf sobre el Bada Osca (30-27). El curs passat ja va ser un dels equips que va haver d’ajornar més partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)