El Barça torna a la lliga de Campions amb una victòria contra el Flensburg (21-25)

Els porters dels dos equips han fet una gran actuació, destacant Pérez de Vargas. Cindric es lesiona l’espatlla esquerra i haurà de ser operat

El Barça ha guanyat el seu primer partit en la lliga de Campions i ha iniciat la defensa del seu títol derrotant el Flensburg alemany per 21-25. Els porters dels dos equips, Buric (17 aturades) i Pérez de Vargas (16), han fet un recital sota els pals, tant per la quantitat com per la qualitat de les aturades, i el blaugrana ha sigut escollit com a millor jugadors del partit.

Dos gols inicials de Mem han donat la primera avantatge al Barça que ràpidament s’ha situat amb un 1-4 en el minut sis. Cindric ha abandonat la pista en el minut dotze quan ha caigut i s’ha fet mal a l’espatlla esquerra. Ja no ha tornat a jugar. Una vegada s’ha acabat el partit el Barça ha fet un comunicat mèdic en que diu que se l’hi ha diagnosticat una luxació acromioclavicular i haurà de ser operat. Encara no se sap el temps de recuperació. Els blaugrana han continuat dominant amb una bona defensa, però el porter local Buric ha mantingut al seu equip molt aprop en el marcador amb les seves aturades. La màxima diferència del Barça en el primer temps ha sigut de quatre gols, 8-12 en el minut 26, i s’ha arribat al descans amb el 10-13, un marcador força baix pel potencials dels dos conjunts.

L’inici de la segona meitat els locals s’han situat a un gol (12-13), i el duel de porters ha continuat. Pérez de Vargas ha sabut intimidar als rivals sota els pals i en atac el Barça ha anat marcant poc a poc, destacant Mem amb 7 gols. A cinc minuts del final els blaugrana han arribat a la màxima diferència de cinc gols, 18-23, i han acabat guanyant amb quatre d’avantatge, 21-25.