Handbol

Cindric passa per la sala d’operacions i s’estarà entre sis i vuit setmanes de baixa

El central titular del Barça es va lesionar l’espatlla esquerra després d’una mala caiguda en el partit contra el Flensburg

El central croat del Barça Luka Cindric ha passat per la sala d’operacions aquest vespre només aterrar a Barcelona i després de la intervenció d’una luxació a l’espatlla esquerra s’ha anunciat que s’estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. L’operació ha anat a càrrec dels doctors Francesc Soler i Jordi Puigdellívol. El jugador balcànic es va lesionar després d’una mala caiguda en l’estrena europea contra el Flensburg, tot just al minut 11, i ja no va poder tornar a intervenir en la resta del partit. Amb el temps aproximat de baixa, Cindric es perdrà uns nou partits d’Asobal i cinc més de la lliga de campions, a més de la Super Globe, que es disputa a Damman (Aràbia Saudita), del 4 al 10 d’octubre. De fet, el Barça reprèn demà mateix la lliga Asobal amb el partit de la segona jornada contra el Viveros Herol BM Nava (17 h per Esport 3), en el que serà l’estrena de l’equip al Palau Blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)