Richardson guia el Barça en el triomf contra el Nava (44-34)

El lateral francès, incommensurable, ha anotat 13 gols

El Barça ha superat el Viveros Herol Nava (44-34) en la segona jornada de la lliga Asobal encara ni 48 hores després del seu debut europeu a Flensburg. A més de la baixa dels lesionats Cindric, N’Guessan i Ariño, Carlos Ortega ha donat descans a Fàbregas i Mem. El conjunt blaugrana no ha fet un gran partit en defensa, però en atac ha tingut un incommensurable Melvyn Richardson, autor de 13 gols i que ha aplanat el camí cap al segon triomf de la lliga espanyola.

L’equip blaugrana li ha costat entrar en joc. Amb bones aturades de Haris Pleh, el conjunt castellà ha colpejat primer (2-4). El Barça, amb bones accions de Melvyn Richardson, ha replicat a còpia de contraatacs (8-5), però no ha tingut continuïtat i l’equip de Zepo Equisoain continuava ben viu (10-10). El resultat s’ha mantingut igualat durant força minuts fins que Carlos Ortega ha demanat temps mort per ajustar la defensa. Les consignes han donat resultat i si més no el conjunt blaugrana ha pogut arribar al descans amb un marge de tres gols (19-16).

El primer tram de la segona meitat s’ha convertit en un intercanvi de cops, amb diferències que han oscil·lat entre els tres i els cinc gols. L’entrada en pista de Gonzalo Pérez de Vargas per Leo Maciel ha donat més consistència a l’equip català, que de mica en mica ha anat guanyant terreny al seu rival. El Nava ha anat perdent pistonada i el Barça liderat per Richardson i amb bons minuts del jove Marí Soler (5 gols) ha obtingut una màxima diferència final de 10 gols (44-34).