Patinatge

La selecció estatal jugarà per la medalla de bronze del mundial d’hoquei en línia

Ha perdut la semifinal contra el Canadà per un mínim 1-0

La selecció espanyola jugarà per la medalla de bronze en el mundial que s’està disputant a la localitat italiana de Roccaraso. L’equip estatal, amb el porter David Ros del Rubí Cent Patins, ha perdut la semifinal contra el Canadà per un mínim 1-0. El partit ha sigut molt anivellat amb ocasions per les dues bandes i en la primera part cada equip ha tingut una jugada de power play que no ha aprofitat i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

En el minut cinc de la segona meitat el conjunt canadenc s’ha avançat amb un xut de Chris Rauckman i el marcador ja no s’ha mogut més. Els jugadors del conjunt estatal han buscat l’empat i el darrer minuts han jugat sense porter però l’empat no ha arribat. El rival en la lluita per la medalla de bronze serà Itàlia que ha perdut per 6-2 contra la República Txeca en l’altre semifinal.

En la fase de grups el combinat estatal va derrotar Suïssa per 5-1, i Colòmbia per 2-1 i va perdre contra la República Txeca per 2-1. En els quarts va superar França per 1-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)