Ciclisme

Filippo Ganna revalida el títol mundial de contrarellotge a Flandes

L’italià Filippo Ganna (Ineos) ha revalidat avui al títol mundial de contrarellotge amb un triomf brillant en el mundial de Flandes en una prova en què ha progressat amb determinació. El bicampió ha fet un temps brutal de 47:47 sobre un recorregut de 43,3 quilòmetres amb sortida a Knokke-Heist i arribada a Bruges. Ganna ha sortit el darrer dels 55 ciclistes i ha protagonitzat una lluita aferrissada amb el belga Wout van Aert (Jumbo), plata amb 47:53, i que ha sortit penúltim.

Sense referències perquè no ha sortit en el grup final de favorits, el belga de 21 anys Remco Evenopel (Deceuninck-Quick Step) s’ha convertit d’entrada en el rival a batre amb un gran registre –48:31– que al cap i a la fi li ha atorgar el bronze contra pronòstic per davant de ciclistes de gran reputació en l’especialitat. El suís Stefan Küng (BMC), campió d’Europa l’agost passat, ha estat cinquè a 1:07, rere el danès Kasper Asgreen (Deceuninck-Quick Step), quart a 46 segons..

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)