El primer de Fatovic

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta supera el CN Barcelona (14-9) i obté la copa Catalunya, el primer títol amb el tècnic croat a la banqueta

El CN Atlètic Barceloneta ha encetat l’etapa amb Elvis Fatovic a la banqueta seguint el fil victoriós de Chus Martín. L’equip mariner va superar el CN Barcelona (14-9) en la final de la copa Catalunya disputada a Terrassa i s’apunta el primer títol del curs en joc. És el 14è títol del Barceloneta en 16 edicions de la competició, mentre que els cenebistes van perdre la quarta final contra el mateix rival. El conjunt de Víctor González va mantenir el resultat igualat durant 12 minuts, però un parcial de 5-0 (del 4-4 al 9-4) en l’últim tram del segon quart i l’inici del tercer va resultar clau en el desenllaç del partit. Unai Aguirre va ser l’encarregat de defensar la porteria marinera contra el seu exequip, mentre que l’olotí Blai Mallarach (4 gols) va ser el màxim estilet dels cenebistes contra els seus excompanys. En tot cas, el màxim golejador va ser el terrassenc Álvaro Granados, que va anotar cinc dianes a la piscina que el va veure créixer esportivament. Tots els parcials van ser favorables a l’Atlètic Barceloneta, excepte l’últim (3-2, 5-2, 3-1 i 3-4).