Waterpolo

Espanya perd el bronze de l’europeu juvenil en la tanda de penals contra Hongria

La selecció de Javier Sánchez-Toril, amb onze catalans, ha arribat al límit del temps reglamentari amb empat a 8, però una errada des del punt fatídic l’ha condemnat (13-12)

La selecció espanyola, amb onze jugadors catalans, ha vist com la medalla de bronze de l’europeu juvenil de Malta s’ha esvaït en la tanda de penals contra Hongria. L’equip de Javier Sánchez-Toril, amb una bona defensa i aprofitant les superioritats, ha portat sempre la iniciativa (1-2, 2-3, 3-2 i 2-1), però en el tram final ha emergit el talent individual dels magiars per igualar el partit (8-8). El conjunt espanyol ha fallat la segona pena màxima, mentre que els hongaresos han convertit els cinc que han executat. Precisament, Espanya havia entrat en la pugna per les medalles després de vèncer Itàlia (13-14) en els quarts de final, també en la tanda de penals. Els gols del combinat estatal contra Hongria els han marcat Hugo Castro (2), Marc Frigola (2), Jan Pérez (2), Robert López (1) i Daniel Ivaylov (1). El títol ha estat per a Sèrbia, que s’ha imposat amb autoritat a Grècia, per 10-6.

La selecció espanyola va perdre les semifinals contra Grècia (8-11), però en la fase de grups tot van ser victòries, contra Croàcia (7-8), Romania (6-15) i Malta (10-16).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)