Futbol sala

Trio de gols d’Adolfo contra Angola (4-1)

La selecció espanyola acaba primera de grup i divendres jugarà els vuitens de final del mundial contra la República Txeca (19 h)

La selecció espanyola, amb un trio de gols del colomenc del Barça Adolfo, ha fet els deures contra Angola (4-1), s’ha classificat com a primera de grup i divendres jugarà els vuitens de final del mundial de Lituània contra la República Txeca (19 h).

Adolfo només ha necessitat 4’ per inaugurar el marcador, aprofitant la velocitat i una bona combinació amb Borja. L’equip de Fede Vidal arribava a l’àrea rival amb comoditat i ha convertit el porter Gomito en el millor dels angolesos en els primers minuts. El conjunt estatal, però, ha abaixat el llistó, s’ha anat desconnectant del partit i el rival ho ha aprofitat per restablir l’equilibri. Guga, lliure de marca, ha rubricat una bona assistència de Manosele per superar Juanjo, el porter titular en la jornada d’avui, i empatar el partit. Els llums d’alarma s’han encès en les files espanyoles i Vidal ha demanat temps mort per posar ordre. L’equip ha reaccionat gràcies a una jugada d’estratègia. Adri ha servit des de la cantonada i el nou tanca del Barça Carlos López ha marcat el 2-1 segons abans del descans.

En la segona meitat, Adolfo ha tret profit de les debilitats defensives d’Angola per ampliar el resultat amb dues jugades de molta qualitat. En la primera, ha esperat la sortida del porter Neblu per picar-li la pilota per dalt (25’). I en la segona ha controlat amb el pit una llarga assistència des de la porteria de Juanjo per rematar a la mitja volta amb la dreta i completar el seu hat-trick particular (27’). En el tram final (32’), l’arenyenc Dídac Plana ha substituït Juanjo sota els pals i ha gaudit dels seus primers minuts en el mundial, suficients per fer alguna intervenció de mèrit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)