Natació

Jaume Marcé, guardonat com a entrenador de l’any de natació

És el primer cop que l’Associació Espanyola de Tècnics de Natació (AETN) fa aquesta distinció a un responsable de natació paralímpica

L’hospitalenc Jaume Marcé ha estat guardonat com a millor entrenador de l’any 2021, que concedeix l’Associació Espanyola de Tècnics de Natació (AETN) després dels excel·lents resultats obtinguts aquest curs, tant en diversos campionats internacionals com especialment els Jocs Paralímpics de Tòquio. Pertanyent a la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Marcé va guiar els seus set esportistes seleccionats per als Jocs fins a la consecució de set medalles (cinc plates i dues de bronze), a més d’onze diplomes individuals i tres més en relleus. Els set nedadors que van competir a Tòquio sota la seva tutela van ser Toni Ponce, Óscar Salguero, Nuria Marqués, Sarai Gascón, Jacobo Garrido, José Antonio Mari i David Levecq. És la primera vegada que l’AETN concedeix aquest guardó a un tècnic de natació paralímpic. En aquest sentit, Marcé ha valorat aquesta distinció: “És bo que tant els esportistes paralímpics com els professionals que estem amb ells tinguem un major reconeixement.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)