Handbol

Les quatre cares noves del Barça

Melvyn Richardson, Ángel Fernández, Leo Maciel i Ali Zein es mostren il·lusionats davant d’un dels grans reptes de la seva carrera

Amb dos títols al sarró (supercopa de Catalunya i supercopa d’Espanya) i a les portes del debut europeu al Palau Blaugrana (dijous contra el Motor Zaporíjia), el Barça ha fet aquesta tarda la presentació oficial dels quatre reforços d’aquest curs: el lateral francès Melvyn Richardson (1997), l’extrem cantàbric Ángel Fernández (1988), el porter argentí Leo Maciel (1989) i el lateral egipci Ali Zein (1990), acompanyats pel directiu responsable de la secció Joan Solé.

Tant per l’edat (24 anys) com per la durada del contracte (4 temporades) qui hauria de tenir més recorregut en el club és el fill del mític Jackson Richardson, que amb poques setmanes a l’equip ja ha evidenciat la seva capacitat i polivalència. “Estic orgullós de ser aquí. És el millor club del món i penso que és el millor lloc per gaudir de l’handbol, guanyar títols i continuar creixent. Quan era petit sempre veia els partits del Barça i per mi és un somni poder jugar aquí”, ha comentat el jove lateral francès, que amb la baixa de Cindric també ha d’exercir de central. Les altres tres incorporacions també han dit la seva en l’acte de presentació. “Per mi és molt important ser aquí, com si fos el pas final de la meva carrera. Estic molt motivat i il·lusionat per poder aconseguir tots els títols possibles”, ha remarcat Fernández. Al seu torn, Maciel ha afegit: “Espero aportar el meu gra de sorra a la porteria, al costat de Gonzalo, que estar a molt bon nivell.” Finalment, Zein ha ressaltat: “Estic molt orgullós de ser el primer egipci de jugar al Barça, però ho estaré més si guanyem tots els títols possibles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)