Handbol

“És el millor club per créixer”

Handbol. Melvyn Richardson subratlla que es troba al lloc “perfecte per guanyar i aprendre” en la presentació de les quatre cares noves del Barça, amb Ángel Fernández, Leo Maciel i Ali Zein

El Barça va presentar les quatre cares noves de la plantilla dirigida per Carlos Ortega després de gairebé tres setmanes de competició i amb els dos primers títols al sarró, la supercopa de Catalunya i la supercopa d’Espanya. Coses de la pandèmia. En tot cas, la presentació del lateral francès Melvyn Richardson (1997), l’extrem cantàbric Ángel Fernández (1988), el porter argentí Leo Maciel (1989) i el lateral egipci Ali Zein (1990), acompanyats pel directiu responsable de la secció, Joan Solé, va poder ser presencial després de molt temps d’actes telemàtics en l’handbol blaugrana.

Tant per l’edat (24 anys) com per la durada del contracte (quatre temporades) qui hauria de tenir més recorregut en el club és el fill del llegendari Jackson Richardson, que amb pocs partits a l’equip ja ha evidenciat la seva capacitat (13 gols contra el Nava) i polivalència, exercint eventualment de central per la baixa de Luka Cindric i per donar descans a Domen Makuc. Melvyn, campió olímpic amb la selecció bleu al costat de Dika Mem, Ludovic Fàbregas i Timothey N’Guessan, va revelar la conversa amb el seu pare quan es va fer efectiu l’interès pel Barça: “Tampoc em va donar una pila de consells. Em va dir que la decisió era meva, que no escoltés els altres i que el Barça era un bon club per continuar aprenent, creixent i jugant amb plaer. No concebo jugar a l’handbol sense gaudir i en aquest sentit ser aquí és perfecte.”

Les circumstàncies de les altres cares noves de la plantilla són ben diferents. “Per mi és molt important ser aquí, jugar en el millor club del món és com el pas final de la meva carrera. Estic molt il·lusionat i motivat per aconseguir tots els títols possibles. El nivell d’exigència és màxim. No es podrà millorar el que es va fer el curs passat, però si perdem algun partit però guanyem els mateixos títols i a més la Super Globe ja em donaré per satisfet”, va remarcar el lateral esquerre Ángel Fernández, bronze amb Espanya en els Jocs i que comparteix posició amb l’encara lesionat Aitor Ariño. Al seu torn, Leo Maciel va afegir: “Espero aportar el meu gra de sorra al costat de Gonzalo, que està jugant a molt gran nivell.” El porter argentí també valora les consignes de Tomas Svensson, l’ajudant d’Ortega: “Transmet molt, dona consells des de molt endins de la porteria. Són petits detalls que tenen molt a veure amb la visió del lloc i ho estem aprofitant.” Finalment, Ali Zein, el primer jugador egipci del Barça, va destacar el seu orgull per aquesta circumstància, però va dir que ho estarà encara més “si s’aconsegueix alguna cosa gran com la temporada passada”.

PROTAGONISTES

El Barça és el millor club per guanyar títols i gaudir de l’handbol. Per mi és com un somni poder jugar aquí
Melvyn Richardson
A Egipte estan orgullosos, però jo ho estaré més si aconseguim alguna cosa gran com el curs passat
Ali Zein
És com si fos el pas final de la meva carrera. Estic molt motivat i il·lusionat per guanyar tots els títols possibles
Ángel Fernández
Espero aportar el meu gra de sorra a la porteria, al costat de Gonzalo, que està a un nivell de joc molt alt
Leo Maciel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)