Handbol

El campió s’estrena a casa

Handbol. Després del bon debut a Flensburg, el Barça juga el primer partit europeu al Palau Blaugrana amb la visita del Motor Zaporíjia ucraïnès

El campió europeu torna al Palau Blaugrana. Quatre mesos després del partit de quarts de final contra el Meixkov Brest, el Barça s’estrena a casa en una nova edició de la lliga de campions, la competició més il·lusionant. El nou projecte de Carlos Ortega va aprovar amb nota el seu debut la setmana passada a la pista del Flensburg (21-25) i avui té la revàlida davant la seva afició amb la visita del Motor Zaporíjia ucraïnès (18.45 h, Esport3). “El primer partit de Champions a casa sempre és significatiu, però serà bastant més difícil del que pugui semblar sobre el paper. El Motor està fent les coses molt bé, amb una defensa amb molts quilos i un grandíssim contraatac”, adverteix el tècnic andalús.

En la segona jornada no deixa de ser anecdòtic, però el Barça i el Motor es juguen avui el lideratge després que el conjunt ucraïnès guanyés la setmana passada el Porto per 30-27. En aquest sentit, Ortega insisteix: “La majoria dels equips venen al Palau amb molt a guanyar i poc a perdre, però el Motor és un equip amb molta entitat. En el centre destaca Malasinskas [va jugar durant tres temporades al Granollers], que mou bé la pilota en els atacs posicionals i combina amb la segona línia amb el gran pivot Bokhan, capaç de córrer amunt i avall durant els seixanta minuts.”

A partir d’ara, el calendari es comença a carregar de partits i per això serà molt important la gestió d’una plantilla més curta d’efectius que la del curs passat i que de moment té tres baixes per lesió (Ariño, N’Guessan i Cindric). Dika Mem, que arrossega molèsties al peu, va descansar en el partit de dissabte de l’Asobal contra el Nava, però avui ja estarà a disposició del tècnic. “Estaré a punt. El calendari és el que hi ha i segur que els tècnics i els metges del club tindran cura dels jugadors. Tot i tenir una plantilla més curta, continuem sent un bon equip, amb dos jugadors per posició, i segur que estarem lluitant allà”, remarca el lateral francès. Tres dels joves del filial, Martí Soler, Artur Parera i Juan Palomino, repetiran en la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)