Piragüisme

Vilarrubla i Travé passen a les semifinals de C1 del mundial d’eslàlom

Sorribes s’ha quedat fora en K1

Núria Vilarrubla i Miquel Travé, els dos del Cadí CK, s’han classificat per les semifinals de C1 del mundial d’eslàlom que s’està disputant a Bratislava (Eslovàquia). La palista de la Seu d’Urgell ha passat amb el quart millor registre de 95.89, i sense cap penalització, directament en la primera baixada que donava plaça a les vint primeres. Miquel Travé ho ha aconseguit en la segona baixa –on passen els deu millors–, on ha sigut el segon amb 87.49 i cap penalització. En la primera baixada ha acabat el 25è amb 90.57 i penalitzant dos segons.

En el K1 femení Laia Sorribes (Mig Segre) no s’ha classificat per la semifinal. En la primera baixada ha sigut 22a amb un temps de 97.65 sense cap penalització i no ha pogut estar entre les 20 millors que hi han accedit directament. En la segona tampoc ha penalitzat però el seu temps ha sigut pitjor, (99.46) i ha acabat dissetena, lluny de les deu primeres que completaven la semifinal. Si que s’ha classificat en aquesta segona baixada per la semifinal l’andorrana Monica Doria Vilarrubla (Cadí).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)