Waterpolo

El CN Terrassa goleja el Varsòvia (5-26) i tanca la jornada de la lliga de campions amb dos triomfs

Els vallesans continuen invictes en la fase de grups

El CN Terrassa ha completat la segona jornada de la fase de grups de la lliga de campions amb una golejada contra el Varsòvia per 5-26. En el primer partit disputat al matí ha guanyat el Primorac Kotor macedoni per 11-8. L’enfrontament contra el conjunt polonès no ha tingut història i el 0-8 d’entrada ho ha deixat tot sentenciat. El tècnic del conjunt vallesà Dídac Cobacho ha repartit els minuts de joc i el segon porter Ivan Sánchez ha disputat els tres darrers quarts.

En el primer període el Terrassa s’ha situat amb un 1-8 i al descans s’ha arribat amb deu gols d’avantatge, 3-13. L’encert golejador no s’ha aturat i el marcador s’ha anat incrementant fins a superar els vint gols d’avantatge al final del partit amb el 5-26. Alberto Barroso ha destacat en atac i ha marcat 7 gols, mentre que Víctor Gutiérrez n’ha fet 5, i Oriol Rodríguez i Jordi Chico 4 cada un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)